Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

12 oktober 2022 Victor Steeman.

Diepbedroefd moeten wij u mededelen dat Victor Steeman (MTM Kawasaki) is overleden aan de ernstige verwondingen die hij opliep tijdens race 1 van het FIM Supersport 300 World Championship op het Autodromo Internacional do Algarve afgelopen weekend.

Ondanks de snelle hulpverlening op het circuit en de inspanningen van het medisch personeel ter plaatse en in het ziekenhuis van Faro, is Victor op dinsdag 11 oktober overleden. Steeman was voor zijn ongeluk nog in de race voor het 2022 WorldSSP300-kampioenschap, na een recente reeks van vier race-overwinningen.
 
Steve Guttridge, Race Planning Manager bij Kawasaki, verklaarde: "Victor was een held voor ons allemaal bij Kawasaki. Hij had al veel bereikt, zelfs op zo'n jonge leeftijd. We betuigen ons diepste medeleven aan zijn vrienden en familie, en natuurlijk aan al zijn supporters en de crew van zijn MTM-team, in deze droevige tijd."
 
Vanuit Kawasaki gaan onze gedachten uit naar Victors familie, vrienden en iedereen binnen het MTM Kawasaki team in deze moeilijke periode.

#AlwaysOurVictor