Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

5 september 2017 Vanaf oktober leverbaar in vier kleuren: de 2018 Kawasaki Z900!

Een regelrechte hit sinds de lancering van dit model eind vorig jaar. De Z900 is de best verkochte Naked in de Benelux en dat smaakt naar meer! Voor 2018 staat Kawasaki opnieuw aan de start met een viertal verschillende kleuren voor deze heerlijke rijdersmachine.
Beste Naked in zijn klasse
Nog nooit eerder won een nieuwe motorfiets zoveel vergelijkingstesten! De fenomenale vier-in-lijn krachtbron in combinatie met een subliem rijwielgedeelte maakt de Z900 verrassend veelzijdig. Ontworpen om gemakkelijk en ontspannen te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders. De Z900 biedt de magische mix van vertrouwen en uitdaging waar je op hoopt als je op een sportieve Naked plaatsneemt.
 
Het ultramoderne ontwerp van deze motor spreekt tot de verbeelding van het grote publiek. Het Trellis buizenframe, LED achterlicht met Z-patroon en de zeer fraaie 5-spaaks lichtgewicht wielen zijn dan ook zeer geliefd. De styling volgens de Sugomi filosofie is doorgevoerd tot in de kleinste details.
 
De Kawasaki 2018 Z900 zal geleverd worden in vier kleuren. Zwart (Flat Ebony) met rode striping, lime green (Candy Lime Green), rood (Candy Persimmon Red) met zwarte accenten en tot slot het hypermoderne grijs (Pearl Mystic Grey) met groen buizenframe. De Z900 staat al in oktober in de showroom van de Kawasaki dealers en is verkrijgbaar vanaf € 9.999,-
 
Z900 Performance pakket
Om de sportieve eigenschappen van de Z900 te benadrukken is er speciaal Performance Pakket samengesteld die voor een scherpe prijs wordt aangeboden. Deze bestaat uit een titanium of carbon Akrapovič uitlaat naar keuze met heatshield, buddyseatcover