Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

16 oktober 2017 Scott Deroue ook in 2018 op Kawasaki!

Scott Deroue zal komend seizoen wederom uitkomen voor het MTM Kawasaki Team in het WK Supersport 300. De jonge coureur uit Nijkerkerveen wist dit jaar al de eerste twee wedstrijden glansrijk op zijn naam te schrijven en zal in 2018 wederom een serieuze kandidaat zijn voor de wereldtitel.
Afgezien van enkele tegenslagen was het debuutseizoen voor Deroue een groot succes, waarin hij vele podiumplaatsen scoorde en het merendeel van het seizoen aan de leiding stond. Ondanks dat Scott vele aanbiedingen op zak had was zijn keuze voor 2018 al snel gemaakt.
 
Scott Deroue:
“Ik voel me ongelooflijk goed op de Kawasaki Ninja 300 en MTM Kawasaki voelt als een tweede thuis. De zekerheid van deze verlenging geeft me rust en maakt het makkelijker om me volledig op het racen te focussen. Ik ben dan ook vastberaden om komend seizoen de wereldtitel te veroveren!"
 
Ludo van der Veken (Team Manager MTM):
“We zijn erg blij en trots om Scott ook komend seizoen in ons team te hebben. De resultaten die hij afgelopen seizoen heeft laten zien zijn meer dan indrukwekkend en geven ons het vertrouwen om ook in 2018 weer voor de hoogste trede van het podium te kunnen strijden.”
 
Deroue bezet momenteel de vierde plaats in de tussenstand van het WK Supersport 300 met slechts 5 punten achterstand op de nummer drie. Hij is dan ook vastberaden om in de laatste race van dit seizoen, die op 22 oktober in Jerez verreden zal worden, een mooi resultaat neer te zetten.
 
Welke andere rijders in 2018 zullen uitkomen voor het MTM Kawasaki Team is nog niet bekend.
 
Kijk voor meer informatie over Scott Deroue op: www.scottderoue75.com