Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

31 augustus 2021 Populaire Kawasaki Vulcan S klaar voor 2022

De Kawasaki Vulcan S blijft onverminderd populair in het Cruiser segment. Een krachtig parallel twin motorblok, uitstekende handling en een geheel eigen gezicht maken van de Vulcan S een succes onder een breed publiek. Voor het aankomende seizoen zijn er 3 nieuwe kleuren beschikbaar.
De Vulcan S is uitgerust met een 649cc parallel-twin motorblok welke is getuned met het oog op meer koppel in lage en middelhoge toeren. Door zijn lage gewicht en slanke buizenframe beschikt deze Urban Cruiser over een superieure handling. Het design met een unieke koplamp, langgerekte tank en opvallende wielen zorgen ervoor dat je altijd opvalt.
 
De lage zithoogte en verstelbare rem- en koppelingshendel dragen bij aan het toegankelijke karakter. Om dit nog verder te vergroten zijn er de unieke Kawasaki ERGO-FIT accessoires. Dit systeem stelt iedere rijder in staat om zijn of haar ideale rijpositie te vinden. Door middel van ‘’Reduced Reach’’ of ‘’Extended Reach’’ zadels en sturen is het mogelijk om de perfecte ergonomie te creëren.
 
Lang wachten op de 2022 Vulcan S is niet nodig. Vanaf oktober staat hij namelijk al bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:
 
  • Metallic Flat Spark Black
  • Candy Crimson Red
  • Metallic Matte Graphene Steel Gray/Metallic Matte Graphite Gray
 
Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Modellen

Vulcan S 2022
2022
Vulcan S
Model details