Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

20 september 2019 Nieuwe kleurstellingen voor de 2020 Kawasaki Ninja ZX-6R

De legendarische Ninja ZX-6R brengt ook in 2020 de Supersport klasse naar het volgende niveau met de modernste technologieën en ongekende bruikbaarheid op straat.

Straat Supersport
De kracht van de ZX-6R komt vanuit zijn unieke 636cc motorblok. Het verhogen van de inhoud van het motorblok heeft in deze klasse een grote invloed op het vermogen en in het bijzonder het koppel. Hierdoor is de motor naast zijn uitzonderlijke sportieve prestaties ook goed en comfortabel te gebruiken op straat. De ZX-6R is uitgerust met hoogwaardige componenten zoals een Showa Big Piston voorvork, Monobloc remklauwen, Assist & Slipperclutch en de Kawasaki Quick Shifter (KQS).
 
De straatambities van de ZX-6R worden onderstreept door de toevoeging van Kawasaki’s intelligente anti-blokkeringssysteem (KIBS), KTRC Traction Control en powermodes. Het dashboard kent vele functies waaronder een brandstofmeter, het resterende bereik en is er 12V-power take off ingebouwd. Ondanks zijn Supersport voorkomen is er veel aandacht besteedt aan een ergonomische rijpositie.
 
De Ninja ZX-6R is voor 2020 beschikbaar in 2 vernieuwde kleurstellingen; Metallic Spark Black en de vernieuwde KRT editon (Lime Green / Ebony).
 
Performance Pakket
Het Performance Pakket haalt het allerbeste naar boven in de 2020 Ninja ZX-6R.
De kit bestaat uit een Akrapoviè Carbon uitlaat, Buddyseat cover, tankpad en kneepads.
 
Deze rasechte hightech Supersport staat vanaf november in de showroom bij de Kawasaki dealer. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Modellen

Ninja ZX-6R 2021
2021
Ninja ZX-6R
Model details