Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

23 oktober 2019 Nieuwe Supercharged Kawasaki Z H2 markeert een nieuw tijdperk in de Hypernaked klasse.

De populaire Kawasaki Z-range is al 50 jaar toonaangevend. Met de komst van de revolutionaire supercharged Z H2, begint een nieuw tijdperk in de spectaculaire Z-historie. De innovatieve Z H2 heeft alle technologie en knowhow van Kawasaki Heavy Industries. Kawasaki moedigt alle fans van Hypernakeds aan klaar te zijn voor de toekomst. Bereid je voor op de meest radicale, technisch geavanceerde en krachtigste Z ooit; De Z H2 - hét nieuwe flagship model binnen de uiterst succesvolle Z-range.

Vanzelfsprekend zal de meeste aandacht uitgaan naar de majestueuze 998cc viercilindermotor met Kawasaki's in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde balanced supercharger. Het blok levert een onvoorstelbaar piekvermogen van 200 pk en 137 Nm resulterend in een sensationele acceleratie. Hoewel de Z H2 aantrekkelijk zal zijn voor zeer ervaren rijders, maakt de all-round beheersbaarheid hem ook toegankelijk voor een breder publiek.
 
De “Ultieme Z” is ontworpen volgens de “next generation Sugomi styling”. De nieuwe styling wordt aangevuld met moderne features zoals: volledige LED verlichting, gemakkelijk afleesbaar TFT-, Up/down Quickshifter, standaard cruisecontrol en een groot aantal andere elektronische hulpsystemen, zoals tractiecontrole, intelligent antiblokkeersysteem, cornering management, selecteerbare rijmodi en wheelie control. Dit alles is op elkaar af te stemmen door middel van Bluetooth connectiviteit en de Rideology App. De app stelt de rijder in staat om met zijn machine te communiceren en op de hoogte te blijven van hun rit- en motorinformatie, dit alles via het scherm van een smartphone. In combinatie met praktische informatie zoals brandstofbesparing en reisgegevens, zijn er ook functies als een lean angle meter welke zeker populair zal blijken.
 
Het Kawasaki R&D team heeft hard gewerkt om een dynamische balans tussen prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Hierdoor is deze supercharged Hypernaked een praktische en toch exotische realiteit geworden. Het veelgeprezen trellis frame, zoals gebruikt op eerdere supercharged modellen, is volledig geüpdatet voor de Z H2. Brembo M4 remklauwen en Showa BPF voorvork complementeren de hoge kwaliteitsstandaard van deze toonaangevende Hypernaked machine.
 
De Z H2 staat medio februari bij de Kawasaki dealer in de showroom in de kleuren:
  • Metallic Matte Carbon Gray/Metallic Flat Spark Black
  • Metallic Spark Black/Metallic Graphite Gray/Mirror Coated Spark Black
  • Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black
De Z H2 is klaar om de populaire Hypernaked klasse te domineren!

Modellen

Z H2 2020
2020
Z H2
Model details