Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

25 oktober 2023 Kawasaki viert 40 jaar Ninja met special edition modellen

In de afgelopen 40 jaar heeft Kawasaki het hart van menig motorliefhebber weten te verover met de toonaangevende Ninja-serie. Hét toonbeeld van lef, technologische voorsprong en vooral liefde voor sportmotoren. Geen enkele andere modelbenaming heeft wereldwijd zo’n sterke naamsbekendheid als de Kawasaki Ninja modellen.

Ter viering van het 40-jarig bestaan onthult Kawasaki nu speciale Ninja 40th Anniversary-modellen welke voor het eerst in het echt te zien zullen zijn op de komende editie van de EICMA-show. Het trio aan special editions bestaat uit de gelauwerde Ninja ZX-10R, de nieuwe 636cc Ninja ZX-6R en de nieuwe Ninja ZX-4RR welke afgelopen maanden kon rekenen op grote belangstelling van motorliefhebbers door zijn hoogtoerige vier-in-lijn.
 
Deze drie machines zullen gehuld worden in de prachtige groen/blauw/witte kleurstelling van de Kawasaki World Endurance racers van begin jaren 90. De opvallende kleurstelling, die werd gebruikt voor de ZXR-serie uit 1989, sluit naadloos aan bij de momenteel populaire retro- trend en ziet er tegelijkertijd fris en eigentijds uit.
 
Elke machine heeft een 40th Anniversary-logo op de tank en de kleurstelling is zorgvuldig aangepast aan de carrosserie van deze moderne modellen. De wielen zijn Lime Green gespoten en het frame afgewerkt in zilver om zo nauwkeurig mogelijk het design van de legendarische ZXR-machines van weleer weer te geven.
 
Medio december zullen deze modellen beschikbaar zijn bij de Kawasaki dealers.

Ontdek ook de specials editions van de Ninja 1000SX en Ninja 650 met kleurstellingen gebaseerd op de GPZ900R!
Lees meer

Modellen

Ninja ZX-10R 40th Anniversary Edition 2024
2024
Ninja ZX-10R 40th Anniversary Edition
Model details
Ninja ZX-6R 40th Anniversary Edition 2024
2024
Ninja ZX-6R 40th Anniversary Edition
Model details
Ninja ZX-4RR 40th Anniversary Edition 2024
2024
Ninja ZX-4RR 40th Anniversary Edition
Model details