Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

8 oktober 2021 Kawasaki kondigt 2022 Jet Ski line up aan met gloednieuwe Ultra 310 serie

Kawasaki is de absolute grondlegger van het Jet Ski segment, zo is de naam Jet Ski een Kawasaki trademark en was Kawasaki de eerste fabrikant die op grote schaal Jet Ski’s produceerde. Voor 2022 introduceert Kawasaki de gloednieuwe Ultra 310X, LX-S en LX én nieuwe kleurstellingen voor de overige modellen in de 2022 Jet Ski line-up.
Jet Ski’s zijn enorm populair in de Benelux. Om dit succes voort te zetten introduceert Kawasaki een nieuwe Ultra 310 met meerdere uitrustingsniveaus. De Ultra 310 modellen zijn de meest krachtige en luxueuze Jet Ski’s ooit!
 
De nieuwe Ultra 310 wordt aangedreven door een supercharged 1.498cc vier-in-lijn motorblok welke goed is voor maar liefst 310pk. Voor een sensationele acceleratie is de nieuwe Ultra 310 uitgerust met Launch Control.  Verder is er Cruise Control en de Power Mode-selectie met vier vermogensniveaus van volledig tot SLO of leermodus. Er is ook een 5 mph-instelling die met één druk op de knop in bepaalde gebieden het ontstaan van een boeggolf beperkt zoals in jachthavens. Nieuw is de KSRD (Kawasaki Smart Reverse with Deceleration) dat, via de rechter stuurhelft bedient kan worden en zo gemakkelijk controle biedt over acceleratie, afremmen, achteruitvaren, neutraal en manoeuvreerbaarheid bij lage snelheid. Door de romp stuurt de Ultra 310 haarscherp en is deze heel stabiel bij hoge snelheden.
 
Een andere primeur voor het komende seizoen is de elektrische trimregeling die zeven trimopties heeft om de jetpomp naargelang de omstandigheden te richten. In ruw water wordt de straal meer omhoog gericht om de boeg te verhogen. Standaard op alle 310 is er een 7" full colour TFT-display. Het TFT-scherm biedt talloze opties en is onder andere voorzien van een navigatiefunctie. Samen met een verstelbaar stuur, het verbeterde zitcomfort en de 80L grote brandstoftank zorgt dit voor vele comfortabele uren vaarplezier.
 
Het LX-S model is standaard uitgerust met een ULTRA Deck (inclusief Multi-mount rail), een brede opstapplank en een groothoek achteruitkijkcamera. Handig bij het slepen van een waterskiër, wakeboarder of tijdens het aanmeren.
 
Het topmodel van de Ultra 310 line-up is de LX (Luxury). Dit model is in het bezit van alle features van de LX-S en doet hier nog een schepje bovenop met het Kawasaki JETSOUND4 Bluetooth entertainmentsysteem – met 4 speakers (welke een gezamenlijk vermogen hebben van 190W) en het standaard gemonteerde ERGO-FIT LXury zadel.
 
De 2022 Ultra 310 modellen in het kort:
ULTRA 310X
De Ultra 310X zit boordevol features zoals het 7" TFT-display, KSRD, een nieuw slank zadel, Easy-Access opbergruimtes, een verstelbaar stuur en bekerhouders. Kleur: Ebony / Metallic Electric Turquoise
 
ULTRA 310LX-S
De LX-S heeft alle uitrusting van de 310X, plus contourverlichting, een achteruitkijkcamera en een groter achterdek, met ingebouwde Multi-Mount Rail. Kleur: Ebony / Lime Green
 
ULTRA 310LX:
De 310 LX heeft alle uitrustig van LX-S plus; JETSOUND 4s, een ERGO-FIT LXury Seat, en een hoger windscherm. Kleur: Ebony / Metallic Shadow Gold
 
Om de Kawasaki line-up compleet te maken zijn er, naast de nieuwe Ultra 310 modellen, nieuwe kleuren beschikbaar voor de STX160, Ultra LX en stand up SX-R:
  • STX160                                    Crystal White / Pearl Neon Yellow
  • STX160X                                  Ebony / Lime Green
  • STX160LX                                Ebony / Candy Lime Green
  • ULTRA LX                                 Ebony / Sunbeam Red
  • ULTRA 310X (NIEUW)             Ebony / Metallic Electric Turquoise  
  • ULTRA 310LX-S (NIEUW)        Ebony / Lime Green
  • ULTRA 310LX (NIEUW)           Ebony / Metallic Shadow Gold
  • SX-R                                         Ebony / Lime Green 
Prijzen worden later bekend gemaakt.

Modellen

Ultra 310LX 2022
2022
Ultra 310LX
Model details
Ultra 310LX-S 2022
2022
Ultra 310LX-S
Model details
Ultra 310X 2022
2022
Ultra 310X
Model details