Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

24 januari 2024 Kawasaki introduceert nieuwe Brute Force 750 ATV

Kawasaki's Brute Force 750, een gevestigde naam onder de Utility ATV’s, is voor 2024 vernieuwd met een reeks nieuwe features en een modern ogende "tough & rugged" styling.
Het 2024 model behoudt zijn krachtige 750 cc V-Twin motor gekoppeld aan een betrouwbare CVT-versnellingsbak en het sterke chassis dat hem al zo lang tot een succes maakt. Ongeacht het gebruik, als werkvoertuig of recreatief, kan de rijder met de standaard aanwezige rijhulpsystemen comfortabel vele uren in het zadel doorbrengen. Zo is er de elektronisch selecteerbare 2WD-4WD en de welkome hulp van elektronische stuurbekrachtiging terwijl het voordifferentieel richtingsveranderingen en zware beklimmingen en afdalingen precies beheersbaar maakt. Met schijfremmen voor en een volledig gesloten achterrem, dubbele wishbone-vering met lange veerweg voor en achter heeft de 2024 Brute Force een standaarduitrusting waarmee zelfs het zwaarste terrein overwonnen kan worden.
 
Nieuwe spatborden, een nieuwe grille, een nieuw 3D-embleem, rondom LED-verlichting en andere goed doordachte designfeatures geven de Brute Force zijn moderne uiterlijk. Op het stuur is een krachtige LED-lamp gemonteerd welke meedraait met de stuurbewegingen voor optimaal zicht in donkere bossen of tijdens het vallen van de avond.
 
Ook op het stuur gemonteerd is het moderne nieuwe 4,3’’ TFT-kleurendisplay. Door montage in het midden van het stuur kan de rijder eenvoudig de snelheid, brandstofniveau en andere belangrijke voertuiginformatie bekijken.
 
De opnieuw ontworpen voor- en achterdrager zijn compatibel met het Kawasaki Quick Release systeem. Beide dragers zijn voorzien van ingebouwde bevestigingspunten. De kunststof bekleding aan de achterzijde is voorzien van antislipgroeven om ladingen beter op zijn plaats te houden. Mocht de lading te groot zijn om aan boord mee te nemen dan is het maar goed dat de Brute Force maar liefst 567kg aan trekvermogen heeft. Tel hierbij nog het ruime assortiment aan beproefde en betrouwbare originele accessoires en je hebt de perfecte ATV om doordeweeks in te zetten als werkvoertuig en voor oneindig offroad plezier in de weekenden.
 
De nieuwe Brute Force 750 is vanaf medio maart verkrijgbaar bij de Kawasaki ATV dealers in de kleur Grayish Blue. Hiernaast is ook de Brute Force 750 LE beschikbaar. Deze editie is uitgevoerd in een camouflage kleurstelling, wordt standaard geleverd met handkappen.
 
Ga voor een Kawasaki ATV dealer bij u in de buurt naar onze dealer locator.