Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

27 augustus 2018 Kawasaki Versys 650 2019 vanaf september in de showroom

De Kawasaki Versys 650 is een van de meest populaire  motoren in Nederland. Vanwege de grote vraag naar de Versys 650 is het 2019 model al leverbaar vanaf september!
Ongekend populair
De Versys 650 is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Door zijn fantastische rijeigenschappen en scherpe consumentenprijs, is deze Adverture Tourer ongekend populair. De motor heeft een krachtig en zuinig tweecilinderblok wat zorgt voor uitstekende prestaties bij sportieve (tour)ritten en is tevens perfect geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer.
 
De 2019 Versys 650 is verkrijgbaar in drie nieuwe kleurstellingen: Metallic Spark Black/ Metallic Matte Fusion Silver, Candy Lime Green/ Metallic Spark Black en als SE uitvoering in Metallic Moondust Grey / Metallic Flat Spark Black. De Versys 650 is verkrijgbaar vanaf € 8.599,-.
 
Scherp geprijsde en complete accessoire pakketten
Een deel van het succes van de Versys 650 zijn de scherp geprijsde accessoire-pakketten die voor dit model beschikbaar zijn;
 
Tourer pakket: Mono-key geïntegreerde zijkoffers inclusief luxe binnentassen, handkappen en tankpad  voor € 799,-
 
Tourer+ pakket: als Tourer pakket inclusief luxe LED mistlampen voor € 1.099,-
 
Grand Tourer pakket: Als Tourer+ pakket inclusief topkoffer met rugsteun, GPS bracket en 12V contactpunt  voor € 1.599,-
 
De Versys 650 is verkrijgbaar vanaf € 8.599,- en staat vanaf de eerste week september in de showroom van uw Kawasaki dealer. De Versys 650 is ook geschikt voor het A2 rijbewijs.
  
Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl