Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

28 september 2018 Kawasaki organiseert Mega News Show 2019 modellen!

Als grootste Japanse motormerk in de Benelux heeft Kawasaki besloten om een vervolg te geven aan haar succesvolle News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. In het weekend van 1 en 2 december zullen alle nieuwe 2019 Kawasaki modellen en primeurs weer op deze schitterende locatie te bewonderen zijn. De Kawasaki News Show is geopend van 10:00u tot 17:00u op beide dagen.
Alle nieuwe 2019 modellen zijn tijdens de Kawasaki News Show voor het eerst op Nederlandse bodem te bewonderen. De compleet nieuwe W800 Street en W800 Cafe retromodellen beleven in Soest zelfs hun Europese primeur!
 
  • Versys 1000 & Versys 1000 SE – Revolutionaire nieuwe Adventure Sports met een nieuw design en de modernste technologieën zoals; adaptieve elektronische vering, quick shifter, cornering lights, cruise control en Bluetooth connectiviteit!
  • Z400 - De absolute nieuwe nummer 1 Naked voor het A2 segment
  • W800 Street & W800 Cafe - Authentieke uitstraling in een ultramodern jasje
  • Ninja H2 & Ninja H2 Carbon - Met 241pk 's werelds krachtigste straatlegale motor ooit
  • Ninja H2 SX SE+ - Top of the line Supercharged sports tourer, boordevol innovaties
  • Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10R SE - Meer vermogen voor de WSBK kampioen
  • Ninja ZX-6R 636 - De sterkste en snelste Supersport in zijn segment
  • Ninja 125 & Z125 - The Toughest choice voor startende motorrijders
 
Verder zijn natuurlijk ook alle modellen in de nieuwe 2019 kleuren te zien en is er een Kawasaki Legends Museum met roemruchte modellen uit ons verleden. Of kom winkelen in de uitgebreide Kawasaki Shop met de nieuwste kleding en merchandise of bezoek onze aanwezige partners, zoals Monster Energy, Motul, Barracuda, Tom Tom en Racekids.

Maar er is meer!
Naast al dit nieuws is er nog een extra reden om te komen! We verloten namelijk op elke dag mooie prijzen, zoals 3 maanden lang gratis rijden op een 2019 Kawasaki naar keuze en 2 VIP tickets voor het WK Superbike in Assen. De winnaars worden zowel zaterdag als zondag om 15:00 uur bekend gemaakt. Meedingen naar een van deze fantastische prijzen is simpel – Gewoon naar Soest komen!

Ook zullen vele race teams, zoals het MotoPort Kawasaki Racing Team met Scott Deroue en Robert Schotman, Team Hartog en het Gebben van Venrooy Kawasaki MX1 Team in Soest aanwezig zijn. Zelfs Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea in het KRT Factory World Superbike Team, is op zondag 2 december aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur voor een handtekeningsessie en fotomoment!


Toegang is gratis op vertoon van uw motorrijbewijs, na aanmelding via het formulier op deze pagina.
Kunt u het formulier niet zien? Meld u dan aan via:  https://kawasa.ki/aanmeldformulier-news-show-2019