Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

28 september 2018 Kawasaki organiseert Mega News Show 2019 modellen!

Als grootste Japanse motormerk in de Benelux heeft Kawasaki besloten om een vervolg te geven aan haar succesvolle News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. In het weekend van 1 en 2 december zullen alle nieuwe 2019 Kawasaki modellen en primeurs weer op deze schitterende locatie te bewonderen zijn.
Tijdens de Kawasaki News Show is er dit jaar meer te beleven! Diverse Kawasaki partners zoals Motul en Monster Energy zijn tijdens de Kawasaki News Show prominent aanwezig. Daarnaast zijn vele Kawasaki race teams, zoals het MotoPort Kawasaki Racing Team met Scott Deroue en Robert Schotman, Team Hartog en het Gebben van Venrooy Kawasaki MX1 team present.

Ook zal Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea in het KRT Factory World Superbike Team, exclusief als gast aanwezig zijn op zondag 2 december van 11.00u tot 14.00u!

Voor de legendarische klassiekers is het unieke Kawasaki Legends Museum aanwezig - met diverse racemotoren uit Kawasaki's roemrijke verleden!

Als klap op de vuurpijl wordt er tijdens het weekend speciale prijzen weggegeven, zoals VIP Tickets voor de WSBK race in Assen, en is de nieuwste Kawasaki merchandise te koop!


Toegang is gratis op vertoon van uw motorrijbewijs, na aanmelding via het formulier op deze pagina.
Kunt u het formulier niet zien? Meld u dan aan via:  https://kawasa.ki/aanmeldformulier-news-show-2019