Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

19 januari 2018 Eerste Kawasaki Z900RS in Nederland uitgeleverd

Na een succesvolle dealerintroductie heeft Kawasaki de eerste Z900RS, de meest geanticipeerde retrobike ooit, uitgeleverd aan vooraanstaand Kawasaki verzamelaar Ton van Schaik. Naast zijn prachtige collectie heeft Van Schaik nu dus ook als allereerste in Nederland een fonkelnieuwe Z900RS op zijn naam staan.
Een deel van Ton’s imposante collectie was afgelopen november ook al te zien tijdens de Kawasaki News Show in Soesterberg, waar zijn schitterende klassiekers en de nieuwe Z900RS op ongelooflijk veel belangstelling konden rekenen.
 
Kawasaki verzamelaar Ton van Schaik:
“Ik vind het geweldig om de eerste Nederlandse Z900RS aan mijn collectie toe te mogen voegen. De designers van Kawasaki hebben fantastisch werk afgeleverd, hoe langer je naar de motor kijkt, hoe meer unieke retro details je ziet, de nieuwe Z900RS is een waar kunstwerk! De motor krijgt een mooi plekje tussen zijn ‘voorouders’ in mijn museum en zodra de zon gaat schijnen ga ik ervan genieten.”
 
Kawasaki directeur Henk Salomons:
“Voor een zo’n indrukkwekkende motor als de nieuwe Z900RS wilden we dat de eerste unit bij een speciale klant terecht kwam. Ton is een Kawasaki man in hart en nieren en ik ben ervan overtuigd dat hij zijn nieuwe Z900RS net zo zal koesteren als zijn klassieke Kawasaki’s. Daarnaast vinden we het geweldig om te zien dat de Z900RS enorm goed aanslaat bij het publiek. Als de verkoop op dit tempo door blijft gaan wordt de Z900RS, net zoals de Z1 uit 1972, een grandioos succes!
 
De nieuwe Z900RS is nu te bewonderen bij uw Kawasaki dealer en is beschikbaar vanaf € 12.999.-