Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

7 oktober 2019 De populaire Ninja 650 compleet vernieuwd voor 2020

Het potentieel van de Ninja 650 werd al snel duidelijk na zijn lancering in 2017. Het was dan ook geen verrassing dat de Ninja 650 al snel één van Kawasaki's meest gewilde machines in het middelzware sport tour segment zou worden.
De volledig vernieuwde Ninja 650 behoudt het "Fun, Style, Easy" concept van zijn voorganger en combineert sportieve prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. De 650cc parallel Twin-motor blinkt uit in het lage en middelhoge toerengebied. De gemaakte aanpassingen aan het blok, om de Ninja 650 EURO-5 ready te maken dragen niet alleen bij aan schonere emissies maar resulteren ook in een hoger koppel in het midden gebied. De Ninja 650 is ook dit jaar leverbaar in 35 kW (A2 rijbewijs).
 
De scherpe nieuwe styling wordt geaccentueerd door de LED-koplampen en ultra modern 10,9 cm TFT-kleurendisplay met onder andere Bluetooth Smartphone connectiviteit, versnellingsindicator, schakellamp, brandstofmeter en ECO indicator.
 
Een van de drie kleurenopties voor 2020 is Lime Green / Ebony en heeft dezelfde graphics  als de WorldSBK motor van vijfvoudig wereldkampioen Jonathan Rea. De twee andere frisse nieuwe kleurstellingen zijn: Metallic Spark Black en Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black.
 
De Ninja 650 rijder kan kiezen uit een lijst aan originele Kawasaki accessoires zoals: smoke windscherm, groot windscherm, 30mm hoger zadel, seat cover, frame sliders, radiator scherm, tankpad, zijtassen en 12 volt aansluiting.
 
Met dit weloverwogen pakket aan updates en innovaties is de populaire Ninja 650 klaar voor de toekomst.
 
De nieuwe 2020 Kawasaki Ninja 650 staat begin volgend jaar bij uw Kawasaki dealer in de showroom. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Modellen

Ninja 650 2020
2020
Ninja 650
Model details