Kawasaki
Technologie Chassis management

Sinds onze eerste motorfiets in 1950, streeft Kawasaki voortdurend nieuwe technologieën na, voor het produceren van onze high-performance motoren. Tegenwoordig worden onze modellen gevuld met tal van originele Kawasaki technologische snufjes.

FCW

FCW (Forward Collision Warning) waarschuwt de rijder wanneer het systeem vaststelt dat doorrijden met de huidige snelheid zou kunnen resulteren in een botsing met de voorligger.

Wanneer het systeem vaststelt dat doorrijden met de huidige snelheid zou kunnen resulteren in een botsing met de voorligger, wordt de rijder gewaarschuwd.
Een naar voren gerichte radarsensor houdt de afstand en snelheid van het voorliggende voertuig in de gaten. Wanneer een voertuig dichtbij is en er is gevaar voor een botsing als de huidige snelheid wordt vastgehouden, dan waarschuwt het systeem de rijder door een felle, knipperende rode LED-lamp boven het dashboard.  Er wordt ook een waarschuwing getoond op het TFT-scherm. De rijder kan de waarschuwingstijd naar eigen voorkeur instellen: vroeg, gemiddeld of laat (Early, Medium, Late).