Universele Telefoonhouder Clutch Mount (M6)

Ontwikkeld in samenwerking met SP Connect. De kit bestaat uit een Clutch Mount, Anti-vibratie module en een Universele Telefoonklem. Geschikt voor de meeste mobiele telefoons; gewoon de kroon uittrekken, vastschroeven en dan de kroon weer terugduwen om je telefoon vast te zetten. Uw telefoon blijft volledig bedienbaar en kan nu in enkele seconden aan de houder worden bevestigd of ervan worden losgemaakt.

Gebruik de SP Connect™ ANTI VIBRATION MODULE om trillingen verder te verminderen. De speciaal ontwikkelde elastomeer inlay dempt in alle richtingen en houdt tot 60% van de trillingen tegen (bijvoorbeeld van het motorblok) die de mechanische beeldstabilisator van de camera zouden kunnen beïnvloeden. Hierdoor wordt niet alleen uw smartphone beschermd, maar blijft hij ook stabiel en stevig bevestigd, zodat u onderweg gemakkelijk kunt navigeren.

Met de Clutch mount monteer je je smartphone binnen enkele seconden op je motor, zelfs als het stuur niet toereikbaar is. Hij heeft ook een draaibare en roterende kop zodat je smartphone altijd perfect gepositioneerd is.
Schroef de Clutch Mount Pro op de houder van de koppeling of rem op het stuur van je motorfiets en je bent klaar om de SP Connect™ Phone Case (of Universal Interface) te monteren door deze op de houder te plaatsen en 90° met de klok mee te draaien. Uw mobiele telefoon is veilig in uw gezichtsveld gepositioneerd, zodat u kunt navigeren en uw afspeellijsten kunt openen.